WEB DOT

Hvem er vi?WEB DOT er udsprunget af de erfaringer jeg har fået i forbindelse med etablering af internetsider for Ry Kirke, og ønsket om at dække mig under et delvis anonymt navn.

Navnet er sammensat af WEB, som relaterer til WEB-sider eller internetsider, og så 3 bogstaver fra vores familienavn DOKTOR. Desuden har jeg ikke kunnet finde andre firmaer på internettet med dette navn, ligesom det ikke var reserveret som domænenavn på internettet (det er det nu).

WebDot er et personligt firma.

 

 

bestående af: beliggende Telefon og E-mail
Bent Koed Doktor &
Thomas Koed Doktor
Thorsvej 37
8680  Ry

86 89 25 34
eller
40 19 64 62

E-mail: bk(at)webdot.dk


Kvalifikationer

Vores baggrund er i store træk selvstudier og erfaringer opnået fordi det har interesseret os. Men jeg er uddannet svagstrømsingeniør med udvidet hovedfag i EDB. Derfor har jeg arbejdet som EDB-programmør og systemplanlægger i 2½ år og bagefter som systemingeniør på et CAD anlæg i 4 år. Siden har jeg arbejdet med kvalitetssikring og i 5 år haft ansvaret for EDB-systemet ved siden af mit job som Kvalitetschef. Efterfølgende var jeg kvalitetschef i en IT-virksomhed, og havde i en periode ansvaret for indholdet på firmaets intranet, der er et internt internet for egne medarbejdere. Se evt. mere på mit CV her.
Jeg er i dag lokal kvalitetschef på Terma, der også beskæftiger sig meget med EDB.

Thomas er p.t. PHD-studerende i Odense, og har større erfaring indenfor opsætning af lyd-kort, spil og billedbehandling end jeg har, hvorfor jeg trækker på hans viden på disse områder. Det er også blivet lidt vanskeligere her fra august 2010 fordi hans kone er færdiguddannet og de er flyttet fra deres handicapvenlig andelslejlighed i centrum af Århus til Fyn.

Se mere om lejligheden her som midlertidigt er udlejet, men som skal sælges når de flytter til august 2011.


Kontakt

os for en uforbindende snak på denne (nedenstående) E-mail: bk(at)webdot.dk eller hvis du ikke har E-mail tilgængelig på denne computer kan du også kontakte os ved at benytte denne elektroniske formular.

 

Fritekst søgning

Der findes flere gode søgemaskiner på nettet. Her er en som er god til at søge efter danske sider. Indtast de ord, som du ønsker skal forekomme på siderne og tryk på knappen. Du får så de sider hvor alle ordene forekommer, og du kan bagefter sortere i de sider som er kommet ved at tilføje flere ord.

Google

Prøv f. eks med ordene: "ry kirke".

Derimod har jeg ikke kunnet finde vores lokale lægehus på søgemaskinerne, så derfor havde jeg oprettet en reklamefinanceret side til at råde bod på dette - prøv "Lægerne Strungesvej"

MEN vores fibernet-leverandør har lukket for alle hjemmesider, så lige nu er der ingen.


Sidst ajourført 03-Aug-2010